Weer in je kracht staan?

Herken je het moment dat je voelt dat het anders moet? Je lijf en hoofd geeft aan dat het pad wat je nu bewandelt niet meer gaat. Je voelt dat je vastzit, maar je weet niet hoe je hieruit moet komen. 

Je loop al een tijdje rond met allerlei klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Denk hierbij aan vage fysieke aandoeningen, stress, somberheid, negatief zelfbeeld, onzekerheid, vermoeidheid, vastzitten, afhankelijkheid, onrust, piekeren en angsten. 

Je hebt al diverse artsen bezocht en kunnen geen onderliggende medische oorzaak vinden van jouw klachten. 

Je wil je zo graag weer eens lekker voelen, vol energie en levensvreugde. Een leven waarin je weet hoe jij je grenzen weet aan te geven, geen stress en spanning meer in je lichaam. En hoe heerlijk zou het zijn als je weet hoe je met hooggevoeligheid en hoogsensitiveit kunt omgaan,  in plaats van dat het als een last voelt.

Zo ging het ongeveer bij mij, totdat ik aanraking kwam met Body Mind Release. 

Het heeft mij in ieder geval vele inzichten gegeven en een leven terug gekregen waar ik op had gehoopt. Ben weer blij, kan weer genieten en zit weer vol vertrouwen in de toekomst te kijken. 

Bel of app mij, dan kan ik je alles vertellen hoe Body Mind Release methode werkt en wat het voor jou kan betekenen. Ik gun jou hetzelfde wat mij is overkomen. 

Niet meer praten, maar doen!

Maureen Zijlstra

Maureen.zijlstra@powerfulyou.nl

06-51387011