Wie ik ben

Hallo, ik ben Maureen geboren in 1971 in Friesland en woon nu samen met Hans en onze 2 kids en hond in Badhoevedorp.

Ik sta bekend om mijn enthousiasme, openheid, doelgerichtheid, kracht en niet te vergeten mijn vleugje humor. Ik luister goed en creëer een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn.

Meer dan 25 jaar heb ik bij KPN gewerkt in diverse sales-, marketing- en communicatiefuncties. Ik heb veel mooie projecten gedaan en lieve mensen ontmoet. Ik dacht dat ik hier mijn pensioen zou vieren, maar het liep toch even anders en gelukkig maar, want anders had ik jullie niet kunnen begeleiden op dit mooie pad waar ik zelf op gelopen heb.

Met mijn bedrijf Powerful You begeleid ik cliënten met de Body Mind Release methodiek en deze vul ik aan met tools vanuit coaching en Polyvagaal theorie, die voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Mijn passie is om mensen te begeleiden op hun pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik blijf naast je lopen, ook als het even moeilijk gaat. Samen lopen we naar jouw doel. Ik help je uiteindelijk weer verbinding te maken met je hoofd, hart en buik, zodat je bewuste keuzes kunt maken die echt goed voelen voor jou. Stel je voor hoe fijn het is om weer energie, zelfvertrouwen, levensvreugde en vertrouwen in de toekomst te mogen ervaren!

Hoe Powerful You begon....

Balans houden tussen werk en privé werd voor mij de laatste jaren steeds moeilijker toen de kids kwamen. Altijd rennen en vliegen om alle ballen in de lucht te houden, want dat is toch heel normaal? Regelmatig over mijn eigen grenzen heen gaan en altijd het gevoel hebben dat je het nooit goed genoeg deed. Ondertussen namen de vele onverklaarbare klachten toe en was ik mezelf volledig kwijt geraakt. Ik was ten einde raad. Flinke Burn-out was het resultaat (en dat was niet mijn 1e). Ik kwam voor langere periode thuis te zitten…

Via een vriendin kwam ik in aanraking met Body Mind Release en besloot het traject bij haar te doen. Ik kan wel zeggen, het beste besluit ooit! Ik kwam erachter dat ik vol zat met met belemmerende gevoelens en overtuigingen, angsten en allerlei aangeleerde patronen. Oftewel ballast. Overtuigingen van afwijzing, schuldgevoelens, niet genoeg voelen, angst om controle te verliezen, negatief zelfbeeld, zelfverwijt en ga zo maar door. Door mijn hooggevoeligheid stond ik volledig “open”  voor de buitenwereld. Daardoor pakte ik ook nog negatieve energie op van anderen met als gevolg hartkloppingen, angstig en vermoeidheid.. Dus het was niet zo verwonderlijk dat mijn lijf op was.

Door Body Mind Release voelde ik veel meer rust, levensvreugde en stond ik veel beter in mijn kracht. 

Direct wist ik ook, dit is wat ik anderen ook gun en startte zelf met de opleiding Body Mind Release. Door deze pragmatische en effectieve methode, kan ik ook anderen weer laten stralen. Hoe leuk is dat!

En zo begon ik mijn eigen praktijk ” Powerful You”…..