Interventies

Unieke interventie methodiek

Als onderaannemer van Body Mind Release Nederland bied ik werkgevers, UWV en arbodiensten doelgerichte kortdurende preventieve en curatieve (verzuim)interventies. 

Met deze pragmatische Body Mind Release interventie methode help ik de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. Al binnen 7 tot 10 weken laat de cliënt structurele positieve resultaten zien en ervaart weer voldoende energie, ontspanning, positiviteit en levensvreugde om weer aan de slag te kunnen. 

Ons motto: Niet – meer – praten, maar doen!

Onderzoek heeft aangetoond, dat Body Mind Release verbetering laat zien op zes vlakken: stress, levensvreugde, energie, gezondheid, geheugen en concentratie.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van Body Mind Release Nederland. 

UWV en gemeentes

Voor sommige mensen is het een te grote stap om weer direct op de arbeidsmarkt te begeven. Ik coach en begeleid UWV-cliënten op een betrokken en persoonlijke wijze met de Body Mind Release Interventie methodiek.

Hiervoor biedt het UWV 2 trajecten: 

Body Mind Release Nederland is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie.  Indien jij via het UWV een WW-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, dan zijn er mogelijkheden om via het UWV jezelf weer voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Interventie voor werkgevers

Soms kan het zo zijn dat een werknemer door belastende privé- en werksituaties fysiek en mentaal uit balans wordt gebracht. Dit kan ervoor zorgen dat de werknemer door toenemende klachten gedwongen een stapje terug moet doen en langdurig ziek is. 

Of het nu om een burn-out, vermoeidheid, somberheid, depressie of angst gaat, ik kan binnen een korte periode de werknemer weer in zijn of haar kracht laten staan. De werknemer voelt zich niet alleen beter, maar heeft tevens alle tools in handen om in de toekomst terugval te voorkomen. 

Ik bied werkgevers interventies en vitaliteitstrajecten voor een snel herstel en een vlotte re-integratie (zowel spoor 1 als 2), door gebruik van onze eigen interventiemethodiek. Dit kan tevens preventief ingezet worden maar ook voor verbetering van competenties en vaardigheden (zelfvertrouwen, stressbestendigheid, daadkracht, besluitvaardigheid, communicatie etc).